Ingredients

Una ceba
400g de carn picada
2 tomàquets grans
un paquet de macarrons
formatge ratllat
Un raig d'oli
Una mica de sal
Un pessic de sucre

Preparació:
1.Talla una ceba a trossets petits.
2.En una cassola, posa-hi un raig d'oli i afegeix-hi la ceba.
3.Sala la carn picada i, quan la ceba estigui daurada, afegeix-la.
4.Ratlla el tomàquet. Posa-hi un pessic de sal i un de sucre per treure-li l'acidesa.
5.Afegeix-li el tomàquet i al cap de 10 minuts d'estar a foc lent, treu la barreja del foc.
6.A part posa a bullir els macarrons. Tire'ls-hi un raig d'oli i un pessic de sal.
7.Quan estiguin fets, escore'ls i barreja'ls amb el sofregit.
8.Remena-ho tot mentre vas afegint el formatge.
9.Posa'ls a una plata i ja està fet.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About