Ingredients:
-100g. de carn picada.
-1 ceba grossa.
-2 tomàquets madurs.
-300g. de macarrons.
-1 fulla de llorer.
-Sal.
-Pebre.
-Oli d’oliva.
-Sucre.
-Formatge ratllat.

Passos:
1-Escalfem oli en una cassola i hi aboquem la carn picada. Ho salpebrem i deixem que la carn s’enrosseixi.
2-Ratllem la ceba en un plat i l' afegim a la cassola quan la carn ja sigui rosa.
3-Ratllem dos tomàquets i els afegim a la cassola quan la ceba comenci a enrossir-se. Abaixem el foc i afegim un pessic de sal i un de sucre.
4-Ho deixem coure fins que el sofregit sigui ben cuit.
5-En una olla hi posem força aigua i afegim una fulla de llorer i un pessic de sal. Seguidament posem la olla a foc fort.
6-Quan l’aigua arrenqui el bull hi tirem els macarrons i els deixem bullir entre 10 i 12 minuts.
7-Quan estiguin cuits els escorrem i els aboquem a la cassola amb el sofregit. Ho barregem bé i ja esta a punt per servir, acompanyat de formatge ratllat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About