Ingredients:
-6 pomes
-3 ous
-150g de sucre
-130g mantega
-1 rajolí de conyac
-200g de farina
-1 sobre de Royal
-1 pessic de sal
-''lacasitos de xocolata''
-''sucre glaç''
Preparació:
1-Engegueu el forn a 180 graus per escalfar-lo.
2-Peleu i talleu les pomes a quarts i lamineu-les, sense desmuntar els quarts.
3-Bateu el sucre i els ous quan estigui espumós i blanc afegiu-hi la mantega i el conyac.
4-Bateu fins que quedi tot unit.
5-A poc a poc, afegiu la farina i el sobre de Royal i la sal
6-Poseu-lo en el motlle d'uns 30cm.
7-Col·loqueu la poma damunt, sense desmuntar els quarts
8-Poseu-ho al forn (ja calent) durant 25 minuts
9-Un cop fora del forn, poseu el sucre glaç al damunt i afegiu-hi els lacasitos.
10- Poseu el pastís en un plat i ja podeu menjar

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About