2 espatlles de cabrit.
2 tires de costelles de cabrit.
4 cebes.
3 tomàquets.
1,5kg de patates.
250 cl d’oli.
150 cl de vi rosat.
Sal.
Preparació:
1. Renteu el cabrit amb aigua i el saleu.
2. El poseu en una safata amb una mica d’oli i li tireu per damunt el vi rosat.
3. Fiqueu-lo al forn a una temperatura de 250ºC.
4. Al cap d’un quart d’hora poseu-hi les cebes i els tomàquets tallats per la meitat, pel voltant.
5. A mitja cocció, en una paella fregiu les patates tallades a rodanxes, i un cop fregides les poseu en una altra safata i les saleu.
6. A la plata on hi ha les patates, poseu al damunt el cabrit i pels costats les cebes i els tomàquets, i per sobre li tireu el suc del cabrit.
7. Ho poseu un altre cop al forn a 250ºC per que s’acabi de coure tot junt.
8. Al cap de cinc minuts ho traieu i ja us ho podeu menjar.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada