Mig kg. de farina
50 g de mantega
15 g de sucre
15 g de sal
30 g de llevat francès
75 g de llet
Una tassa d’oli d’oliva
100 g de pinyons
Elaboració:
1.Es fa un volcà amb farina i a dins hi posem el llevat, el sucre, la llet, la mantega, la sal i una mica d’oli. S’amassa tot fins que la massa quedi elàstica i fina.
2.Un cop acabada,es deixa reposar tapada 10 minuts.
3.Passats els deu minuts es talla la massa en 4 tires gruixudes i es fan unes boles. Es deixen reposar 10 minuts més.
4.Després, s’estiren les boles en forma de coca. S’afegeix una mica d’oli sobre cada massa i a sobre tirem els pinyons.
5.Es deixen reposar uns altres 10 minuts, i després s’hi afegeix sucre a sobre.
6.Es col·loquen en una plata de forn i es deixen coure a 220º deu minuts aproximadament, fins que quedin cruixents.
7.Es treuen del forn i...; ja està! Bon profit!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada