Ingredients:
-crema de formatge
-sobrassada
-4 ous de guatlla
-20 “biscotes” rodones
-mel
-melmelada de tomàquet
-melmelada de pruna
-4 dàtils sense pinyol
-pernil
-4 gambes pelades
Preparació:
Heu de posar en 8 biscotes una capa de formatge, en 8 més, heu d'estendre-hi una capa de sobrassada, i en 4 biscotes més una capa de maionesa.
Per a les torrades de melmelada:
En 4 de les torrades de crema de formatge, poseu-hi una cullerada,de postres, de melmelada de tomàquet, i en les altres 4, melmelada de pruna.
Per a les torrades d'ous de guatlla:
En 4 de les torrades de sobrassada, afegiu-hi els ous de guatlla fregits.
Per les torrades de sobrassada i mel:
En les 4 torrades de sobrassada restants, poseu-hi una cullereta, de postres, de mel.
Per les torrades de gamba:
En les 4 torrades de maionesa, poseu-hi les gambes pelades.
Per als dàtils:
1-Enrotlleu una tira de pernil salat al voltant de cada dàtil i tanque-lo amb un escuradents.
2-Fregiu els dàtils

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About