Ingredients massa:
200 g. d’aigua
20 g. de llevat de pa
400 g. de farina
50 g d’oli
1 culleradeta de cafè de sal
Ingredients base:
¼ kg de sala de tomàquet fregit
Un pessic d’orenga
Un raig d’oli picant (Fet amb alls i bitxos)
Preparació:
Desfeu el llevat amb aigua tèbia.
En un bol de vidre poseu la farina i afegiu aigua amb el llevat a poc a poc tot remenant.
Seguidament hi afegiu l'oli i la sal i remeneu.
Preescalfeu el forn a 180º i deixeu reposar la massa 30 min.
Unteu una superfície plana i neta amb oli i poseu-hi la massa.
Amb un corró de fusta aneu aplanant la base fins que quedi d'un gruix de 3 o 4 mm.
Poseu-hi la salsa de tomàquet a sobre i l'orenga i introduïu-ho al forn uns 20 min.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About