Ingredients:

Mig kg. de farina
50 g de mantega
15 g de sucre
15 g de sal
30 g de llevat francès
75 g de llet
Una tassa d’oli d’oliva
100 g de pinyons

Elaboració:

1.Es fa un volcà amb farina i a dins hi posem el llevat, el sucre, la llet, la mantega, la sal i una mica d’oli. S’amassa tot fins que la massa quedi elàstica i fina.

2.Un cop acabada,es deixa reposar tapada 10 minuts.

3.Passats els deu minuts es talla la massa en 4 tires gruixudes i es fan unes boles. Es deixen reposar 10 minuts més.

4.Després, s’estiren les boles en forma de coca. S’afegeix una mica d’oli sobre cada massa i a sobre tirem els pinyons.

5.Es deixen reposar uns altres 10 minuts, i després s’hi afegeix sucre a sobre.

6.Es col·loquen en una plata de forn i es deixen coure a 220º deu minuts aproximadament, fins que quedin cruixents.

7.Es treuen del forn i...; ja està! Bon profit!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About