Ingredients:
3 llaunes de 50 g de tonyina
1 cullerada sopera de Ketchup
1 pot de 195 ml de crema de llet o nata líquida
2 llesques sense crosta de pa de motlle
1 pessic de sal
1 pessic de pebre
3 ous

Elaboració:

1.Poseu el forn a escalfar a 175º.
2.En un recipient, hi aboqueu: tres llaunes de tonyina, una cullerada sopera de Ketchup, una ampolla de nata líquida, dues llesques de pa de motlle sense crosta, tres ous, i un pessic de sal i de pebre.
3.Seguidament aixafeu i/o barregeu tots els ingredients una mica.
4.Acabeu de triturar els ingredients amb la batedora fins que us quedi sense grumolls.
5.En tenir la massa feta, agafeu un bol o plata on ho vulgueu coure. Quan hàgiu introduït la massa a la plata, col·loqueu-la a la part del mig del forn i no ho traieu fins que passin 20 minuts aproximadament.
Per saber si és cuit, utilitzeu un punxó de fusta i foradeu amb la punta el pastís. Si el pal no queda brut és cuit, i si queda brut, fornegeu-lo una estona més.
Es pot menjar calent o fred.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About