Ingredients:

2 espatlles de cabrit.

2 tires de costelles de cabrit.

4 cebes.

3 tomàquets.

1,5kg de patates.

250 cl d’oli.

150 cl de vi rosat.

Sal.


Preparació:


1. Renteu el cabrit amb aigua i el saleu.

2. El poseu en una safata amb una mica d’oli i li tireu per damunt el vi rosat.

3. Fiqueu-lo al forn a una temperatura de 250ºC.

4. Al cap d’un quart d’hora poseu-hi les cebes i els tomàquets tallats per la meitat, pel voltant.

5. A mitja cocció, en una paella fregiu les patates tallades a rodanxes, i un cop fregides les poseu en una altra safata i les saleu.

6. A la plata on hi ha les patates, poseu al damunt el cabrit i pels costats les cebes i els tomàquets, i per sobre li tireu el suc del cabrit.

7. Ho poseu un altre cop al forn a 250ºC per que s’acabi de coure tot junt.

8. Al cap de cinc minuts ho traieu i ja us ho podeu menjar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About