Ingredients
1 sobre de llevat
375g. de farina
200g. de sucre
200g. cacau en pols
1 got d’oli
1got de iogurt de xocolata
3 ous
Ingredients – farcit
4 cullerades soperes de melmelada o licor (opcional)
Ingredients – cobertura
                                                     150g. de xocolata
                                                      2 cullerades petites de mantega
Preparació
1.En un bol gran posem els ous, sucre, iogurt, oli, cacau en pols i llevat.
2.Ho barregem tot i posem la farina poc a poc i continuem remenant .
3.Ho aboquem tot en un motllo i ho fiquem al forn que prèviament haurem escalfat (a 200º durant 30m.)
4.Deixem refredar el pa de pessic. El tallem horitzontalment.
5.En una cassola posem a bullir una mica d’aigua per diluir la melmelada i el licor (opcional)
6.Cobrim la meitat inferior del pastís i el tanquem
7.Posem la xocolata al bany Maria. Quan està desfet, afegim las dues cullerades de mantega.
8.I per últim amb la xocolata desfeta cobrim el pa de pessic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About