Ingredients:
-2kgs de cloïsses fresques.
-1 ceba.
-3 dents d’all.
-2 cullerades de pa ratllat.
-1 got de vi blanc.
-llorer.
-oli.
-julivert.
-sal.
Elaboració:
1-Renta sota l’aixeta les cloïsses ,durant una bona estona, en un colador gran, així trauran millor la sorra.
2-Pica per separat la ceba, l’all i el julivert tot en trossos ben petits i reserva-ho.
3-Posa una cassola de fons ampli al foc, amb 6 cullerades d’oli .
4-Quan estigui calent, afegeix la ceba i l’all.
5-Abans que es daurin, posa el pa ratllat i les cloïsses.
6-Fes unes voltes i afegeixi el vi , 1 got d’aigua, el llorer i una culleradeta de sal.
7-Deixa-ho bullir a foc lent, fins que totes les cloïsses s’obrin.
8-Afegeix ara el julivert picat i torna’l a escalfar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About