Ingredients per a la pilota:

- 2 botifarres crues.
- 2 ous.
- All i julivert.
-Farina de pa torrat.

Ingredients per a l’escudella:


- Verdures: Api, nap, xirivia, 2 o 3 pastanagues, porro i col.
- Ossos de: vedella, porc i pollastre.

Elaboració de la pilota:

1. Traiem la carn de dintre la tripa de la botifarra.
2. Barregem la carn amb els ous, l’all i el julivert i ho amassem amb una forquilla.
3.Mentre amassem l, anem-hi tirant farina de pa torrat de mica en mica.
4.Quan la massa vagi agafant forma, (de moniato), ja està a punt per tirar-la a l’escudella.

Elaboració de la pilota:


1. Posem totes les verdures i els ossos en una olla amb aigua i la posem a bullir.
2.Quan arrenqui el bull, baixem la temperatura i ho deixem coure durant una hora i mitja.
3. Després d’aquest temps, tireu la pilota, i quan arrenqui el bull, el deixem 20 minuts més.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About