Ingredients:

- 5 patates
- 4 ous
- mitja ceba
- una mica de sal
- oli de gira-sol

Preparació:

1.Pelar i netejar les patates.
2.Tallar les patates en petits quadradets.
3.Posar la paella el foc, quan estigui calenta posar-ne oli fins que cobreixi la paella.
4.Quan l’oli ja estigui calent posar les patates a fregir.
5.Quan ja estiguin cuites, treure les patates.
6.Posar una altra cullerada d’oli a la paella.
7.Tallar en petits trossos la ceba i deixar que es fregeixi.
8.Treure la ceba.
9.Posar quatre ous en un plat, agafar una forquilla i batre’ls.
10. Posar en un bol les patates, cebes i l’ou batut.
11. Posar-hi una mica de sal i remoure una mica.
12. Agafar la paella i posar tres cullerades d’oli.
13. Quant l’oli ja estigui calent posar-ho tot a dintre de la paella i posar-la a foc calent.
14. Després de 2 minuts agafar un plat i fer la volta a la truita.
15. Quan passin uns altres 2 minuts ltreure-la.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About