Ingredients:
250g de pastanaga
150g de mantega
2 ous
200g de sucre morè
200g de farina
Mitja c. de postres amb sal
2 c. de postres amb canyella mòlta
2 c. de postres amb llevat en pols
75g de nous
2 c. soperes amb llet
50g de sucre glacé
200g de “Philadelphia”
1 c. sopera amb suc de llimona
1/5 c. de cafè amb essència de vainilla

Elaboració:
1.-Ratllar les pastanagues.
2.-Posar la mantega dins la cassola i escalfar-la fins que es desfaci, i posar-la en un bol.
3.- Trencar els ous i batre’ls.
4.-Afegir les pastanagues i el sucre al bol de la mantega i després afegir els ous.
5.-Amb un colador sobre el bol afegir la farina, la sal i la canyella.
6.-Amb una cullera de fusta batre la barreja fins que quedi suau.
7.-Afegir les nous i barrejar-ho tot.
8.-Posar la barreja al motlle i posar-ho en un forn preescalfat 180º durant 45 minuts.
9.-Treure el motlle del forn mentre el pastís es refreda, afegir en un bol el sucre glacé, el Philadelphia, el suc de llimona, la vainilla i barrejar-ho tot bé.
10.-Quan el pastís ja està fred, es posa la barreja per sobre i ja està preparat per menjar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About