Ingredients:
200g de farina
200g de sucre
4 ous
1 pessic de sal
Ratlladura de llimona
Vainilla (en branca)
1 cullerada (cullera de sopa) de llet

Elaboració:
1)Separem els rovells de les clares dels ous,(no farem servir llevat perquè les clares ja fan aquesta funció). Batem les clares soles fins que quedin “merengue “. Les reservem.
2)En un bol apart barregem els rovells amb el sucre i els batem fins que quedi pomada i afegim la vainilla i la llimona.
3)En aquesta barreja, hi afegim la farina poc a poc, barrejat mica en mica fins que quedi suau.
4)Hi afegim a poc a poc, cullerada a cullerada (cullera de fusta) el merengue. (Fem servir cullera de fusta perquè amb una metàl·lica no pujaria).
5)Un cop fet tot això ho aboquem a un motllo prèviament untat amb mantega i espolsat amb farina.
6)Ho fiquem tot al forn a 170º, 20 min.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About