Ingredients
Creps:
- 2 ous
- 25 g. de sucre
- 125 g. de farina
- 1 quart de litre de llet
- Un pessic de sal
- Mantega
 
Xocolata:
- 200 g. de xocolata
- Llet
  
Preparació:
Creps:
1.- Posa la farina en un bol
2.- Bat els ous en un plat
3.- Tira els ous batuts, el sucre i la sal en el centre de la farina i remena-ho amb una cullera de fusta.
4.- Tira-hi la llet a poc a poc i segueix remenant, fins que quedi una crema líquida. Deixa-ho reposar 1 hora
5.- Posa la mantega en un cassó petit. Escalfa-la al foc fins que es fongui, però vigila que no bulli.
6.- Quan vagis a fer la primera crep, tira la mantega fosa en una paella i posa-la al foc i, un cop calenta, tira-hi dues cullerades de pasta i escampa-la bé. Quan agafi consistència, tomba-la i cou l'altre costat. Quan la paella quedi molt seca, torna a posar-hi una mica de Mantega
 
Xocolata:
1.- En un pot, posa 200 g. de xocolata a escalfar al bany Maria.
2.- Quan es comenci a desfer, vés-hi afegint llet fins que quedi al teu gust.
3.- Estén una crep en un plat, afegeix-hi la xocolata desitjada i doblega-la de manera que la xocolata no surti pels costats.
 
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About