Ingredients

                                     - 500gr de carn de vedella tallada fina.
- 500gr de carn de porc tallada fina.
- 1 cullerada de postres de pebre de cinc colors.
- 1”” de curry.
- 1”” de sal.
- 1/2 pebrot gran o bé un de petit.
- 1 tomàquet mitjà.
- 1 ceba mitjana.
- 4 cogombrets en vinagre.
- 1/2 enciam.
- Salsa tàrtara (comprada feta).
- Pa de pita.

Elaboració

-Posar en un morter els pebres, el curry i la sal i picar-ho.
-Posar la picada amb oli en un bol, remenar-ho i posar-hi la carn. Deixar macerar 6h,.
-Quan ja hagi passat el temps, agafar la barra de pollastres del forn i punxar-hi els talls de carn: un porc i un de vedella i així seguint la sèrie.
-Posar-ho al forn a 180º una hora i mitja.
-Mentre es cou la carn, es talla a juliana totes les verdures (si es vol es pot posar la ceba en vinagre). Posar-ho en una plata per servir-les.
-Quan la carn estigui feta es talla a trossets i es serveix en una altra plata.
-S'humitegen els pans i s’escalfen tal com diuen les instruccions.
-S’obren i s’hi col·loca la salsa tàrtara, la carn i les verdures que vulguis.

BON PROFIT!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About