INGREDIENTS: Per a 4 persones.

-4 cuixes de pollastre sense pell.
-3 patates.
-Sal.
-Pebre.
-Prunes d'orellanes d’albercoc.
-oli.
-1 o 2 pot/s de crema de bolets (depèn de la quantitat desitjada que s'afegira).

ELABORACIÓ:

1-Preescalfeu el forn a 200º.
2-Agafeu les cuixes i feu diversos talls, així la carn es courà millor per dins.
3-Salpebreu les cuixes.
4-En una safata de ferro, col·loqueu paper d’alumini a sobre. Després poseu les cuixes i un petit raig d’oli que cobreixi tota la carn.
5-Fiqueu la safata al forn durant 60 minuts.
6-Mentrestant, peleu les patates, fiqueu-les en un recipient amb aigua durant una estona i talleu-les i fregiu-les.
7-Quan hagin transcorregut 30 minuts i doneu la volta a les cuixes, torneu a posar-hi un raig d’oli per sobre i fiqueu de nou la safata al forn.
8-Col·loqueu a sobre d’un plat un escorredor amb paper de cuina a dins per deixar escórrer les patates.
9-Retireu del forn les cuixes un cop fetes i deixeu-les reposar una mica.
10- Poseu la crema de bolets en un bol de cereals i deixar-lo al microones 1 minut.

PRESENTACIÓ:

1-Agafar un plat, poseu-hi la cuixa amb la crema de bolets per sobre. Al voltant col·loqueu les patates fregides amb algunes prunes i orellanes de guarnició.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About