Ingredients (per a 2 persones):

-Quatre escamarlans
-Quatre escamarlans
-Una ala de pollastre
-Un quart petit de conill
-Una costella de porc
-1 pebrot verd
-Picada(all, julivert, ametlla.)
-Nou moscada
-Llard, canyella, safrà
-1 Ceba mitjana
-2 alls ratllats
-1 pebrot vermell
-Tomàquet triturat cru (un potet)
- Pèsols, bolets, etc (opcional)
-200g d’arròs.- 600cl d’aigua

Preparació:
1-Sofregiu amb el llard, la sèpia i la carn (tot tallat a trossets petits) amb una mica de canyella i safrà.
2-Fregiu-ho tot fins que quedi ros i tireu-hi la ceba ratllada.
3-Un cop rossa, tireu-hi el pebrot verd i el vermell ratllats i dos alls ratllats.
4-Un cop tot ros, tot això, tireu-hi el tomàquet i feu un sofregit.
5-Tireu la picada.
6-Tireu un polsim molt petit de nou moscada.
7-Tireu l’arròs.
8-Poseu els 600cl d’aigua que prèviament haureu posat a bullir amb una mica de sal.
9-Poseu els pèsols, bolets, etc.(opcional)
10-Poseu els escamarlans a sobre i deixeu-ho bullir 20m, aprox.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

About